















































Arrangement
Vedrørende private dinning kontakt
Mads Dalsborg
tlf: +45 50 28 88 79

Menu
1. Severing – 3 slags sild
Appelsin/ingefær sild
wasabi og yozu sild
Karrysild (grøn karry)
2. Severing
lime Gravad laks
Æg og rejer
Fiskefilet med kimchi remo
3. Severing
Ribbensteg
Confiteret andelår med rødkål, ingefær og svesker
4. Severing
Ris a’la mande
Tilvalg: 75,- pr tilvalg pr pers til hele bordet
Tarteletter med høns og svampe
Lun leverpostej med rødbeder
Medister med surt og sennep
Æbleflæsk med agurkesalat
3 slags oste

Menu
Velkomst
Sprøde snacks til nytårstalen
Champagne
Snacks
Østers
Sesam og hvid punzu
Croquette
Trøffel og kartoffel
Tærte
Friskost, rejer og dild
Menu
Hummerbisque
Kammusling – calvados og rød karry
Torsk og hummer
Trøffel – Rødbede og umme blomme
Fed andelever
Sauterne – brød og kvæde
Tournedos Rossini
Trøffel – Andelever og Madeira
Champagnerenser
Chokolade
Solbær – yuzu og vanilje
Kl:00
Kransekage og bobler

Menu
Forretter/mellemretter (vælg to)
Torsk
Dild – Kærnemælk og Agurk
Hummerbisque
Jomfruhummer, tomat og purløg
Blæksprutte
Koriander, hasselnød og Nashi pære
Tatar
Friskost, hindbær og peanuts
Hovedretter (vælg en)
Unghane
Rabarber – fume og lime
Oksefilet
Kartoffel, peber sauce og hjerte salat
Steget skærising
Muslinge sauce, gulerod og ingefær
Ost og Dessert (vælg en)
3 slags ost med brød og sødt
Clafoitis
Rabarber – vanilje og hvid chokolade
Jordbær
Mælke chokolade, citron verbena og yuzu
Chokolade
Brombær, lime og vanilje is