Bjørnekælderen

Hjem

Vin

Arrangement

Vedrørende private dinning kontakt
Mads Dalsborg
tlf: +45 50 28 88 79

Julemenu
Family style

Fra d. 17 Nov

Menupris: 595,-

Menu


1. Severing – 3 slags sild

Appelsin/ingefær sild

wasabi og yozu sild

Karrysild (grøn karry)

2. Severing

lime Gravad laks

Æg og rejer

Fiskefilet med kimchi remo

3. Severing

Ribbensteg

Confiteret andelår med rødkål, ingefær og svesker

4. Severing

Ris a’la mande


Tilvalg: 75,- pr tilvalg pr pers til hele bordet

Tarteletter med høns og svampe

Lun leverpostej med rødbeder

Medister med surt og sennep

Æbleflæsk med agurkesalat

3 slags oste

Nytårsmenu

2023-2024

Menupris: 2500,-

Menu

 

 

Velkomst

Sprøde snacks til nytårstalen

 

Champagne

 

 

Snacks

 

Østers

Sesam og hvid punzu

 

 

Croquette

Trøffel og kartoffel

 

 

Tærte

Friskost, rejer og dild

 

 

 

Menu

 

Hummerbisque

Kammusling – calvados og rød karry

 

 

Torsk og hummer

Trøffel – Rødbede og umme blomme

 

 

Fed andelever

Sauterne – brød og kvæde

 

 

Tournedos Rossini

Trøffel – Andelever og Madeira

 

 

Champagnerenser

 

Chokolade

Solbær – yuzu og vanilje

 

 

Kl:00

Kransekage og bobler

Konfirmationsmenu

4 retter

Menupris: 595,-

Menu

 

 

Forretter/mellemretter (vælg to)

Torsk

Dild – Kærnemælk og Agurk

 

Hummerbisque

Jomfruhummer, tomat og purløg

 

Blæksprutte

Koriander, hasselnød og Nashi pære

 

Tatar

Friskost, hindbær og peanuts

 

 

Hovedretter (vælg en)

Unghane

Rabarber – fume og lime

 

Oksefilet

Kartoffel, peber sauce og hjerte salat

 

Steget skærising

Muslinge sauce, gulerod og ingefær

 

 

Ost og Dessert (vælg en)

3 slags ost med brød og sødt

 

Clafoitis

Rabarber – vanilje og hvid chokolade

 

Jordbær

Mælke chokolade, citron verbena og yuzu

 

Chokolade

Brombær, lime og vanilje is