Bjørnekælderen

Hjem

Vin

Arrangement

Vedrørende private dinning kontakt
Mads Dalsborg
tlf: +45 50 28 88 79

Trøffel arrangement med Dario og Papillon vin 7/3

1995,- for mad og vin

Book et bord her

Gratineret østers med trøffel

Jomfruhumer med hvide ribs, trøffelfløde og hasselnød

Hvide asparges med mandler, parmesan og trøffel

Tatar med nashipære, comte og trøffel

Foie gras terrine med sauterne gele og trøffel

Poussain med rabarber, grønne asparges og trøffel

Camembert med trøffel

Rabarber, yuzu, honning, trøffel

 

Menu pris: 695,-

 

1 servering:

Sild marineret med skovmærkeeddike, fermanterede hvide ribs ogdild

Rød karrysild med tomatrelish og koriander

 

2 servering:

Gravad torsk med smilende æg og wasabi

Fiskefilet med kimchiremo, lime og karse

Hvide asparges med rejer, yuzu/brunet smør-hollandaise og purløg

 

3 servering

Grillet lam glaseret i umeblomme og persille

Stegt unghane med rabarber bbq

Grønne asparges, karotter, forårsløg og nye kartofler smørdampet og med citron timian og langpeber og hønsesauce med rabarber

 

4 servering

Rabarber- smulder kage med yuzu, med fed creme Fraiche

Konfirmationsmenu

4 retter

Menupris: 595,-

Book et bord her

 

Forretter/mellemretter (vælg to)

Torsk

Dild – Kærnemælk og Agurk

 

Hummerbisque

Jomfruhummer, tomat og purløg

 

Blæksprutte

Koriander, hasselnød og Nashi pære

 

Tatar

Friskost, hindbær og peanuts

 

Hovedretter (vælg en)

Unghane

Rabarber – fume og lime

 

Oksefilet

Kartoffel, peber sauce og hjerte salat

 

Steget skærising

Muslinge sauce, gulerod og ingefær

 

Ost og Dessert (vælg en)

3 slags ost med brød og sødt

Clafoitis

Rabarber – vanilje og hvid chokolade

 

Jordbær

Mælke chokolade, citron verbena og yuzu

 

Chokolade

Brombær, lime og vanilje is

Menu pris: 595,- 

 

Snack.

Østers

 

Svampe te

Svampe – rabarber – sisho

 

Hvide asparges

Helt rogn – mousseline – mandel

 

Pousain

Grønne asparges – trøffel -brunet smør

 

”koldskål”

Jordbær – lime – hvid chokolade

 

Menu : 595,-

Vinmenu: 595,-

 

Snack:

Østers

 

Hummerbisque

jomfruhummer – kantareller – purløg

 

Tatar

Bøgehatte – ribs – friskost

 

Andebryst

Foie gras – kål – morkel

 

Rabarber

Yuzu – hvidchokolade – kærnemælk

Menupris per person 595,-

 

1 servering

3 slags sild

clemmentin/ingefær sild

Grønkarrysild

 

2 servering

Røget torsk

Æg og rejer

Fiskefilet med kimchi remo

 

3 servering

ribensteg

Confiteret andelår

Rødkål med ingefær

Svesker og æbler

 

4 servering

Ris a’la mande

 

Tilvalg: 75,- pr tilvalg pr pers til hele bordet

Tarteletter med høns og svampe

Lun leverpostej med rødbeder

Medister med surt og sennep

Blodpølse med æblekompot

3 slags oste

Menupris: 2500,- inkl vin menu

Velkomst:

Sprøde snacks til nytårstalen

Champagne

Snacks:

Østers

Sesam – hvid punzu 

Helt rogn

Blinis – crème fraise

Menu:

Hummerbisque

Jomfruhummer – æble – ingefær

Røget torsk

Rødbede – wasabi – pærer

Foie gras terrine

Sauterne. calvados – brød

Tornedos roisinnie

Trøffel – skinke – butter

Tornedos roissini

Trøffel – skinke – butterdej

Ost

3 slags – sødt – sprødt

Chokolade

Brombær – blomme eddike – fløde

Kl. 00:

Kransekage og bobler