Bjørnekælderen

Hjem

Vin

Arrangement

Vedrørende private dinning kontakt
Mads Dalsborg
tlf: +45 47 47 77 47

Menu pris: 545,-


1 servering:

Sild marineret med skovmærkeeddike, fermanterede hvide ribs ogdild

Rød karrysild med tomatrelish og koriander


2 servering:

Gravad torsk med smilende æg og wasabi

Fiskefilet med kimchiremo, lime og karse

Hvide asparges med rejer, yuzu/brunet smør-hollandaise og purløg


3 servering

Grillet lam glaseret i umeblomme og persille

Stegt unghane med rabarber bbq

Grønne asparges, karotter, forårsløg og nye kartofler smørdampet og med citron timian og langpeber og hønsesauce med rabarber


4 servering

Rabarber- smulder kage med yuzu, med fed creme Fraiche

Konfirmationsmenu

4 retter

Menupris: 595,-

Book et bord her

 

Forretter/mellemretter (vælg to)

Torsk

Dild – Kærnemælk og Agurk

 

Hummerbisque

Jomfruhummer, tomat og purløg

 

Blæksprutte

Koriander, hasselnød og Nashi pære

 

Tatar

Friskost, hindbær og peanuts

 

Hovedretter (vælg en)

Unghane

Rabarber – fume og lime

 

Oksefilet

Kartoffel, peber sauce og hjerte salat

 

Steget skærising

Muslinge sauce, gulerod og ingefær

 

Ost og Dessert (vælg en)

3 slags ost med brød og sødt

Clafoitis

Rabarber – vanilje og hvid chokolade

 

Jordbær

Mælke chokolade, citron verbena og yuzu

 

Chokolade

Brombær, lime og vanilje is

Menu pris: 595,- 

 

Snack.

Østers

 

Svampe te

Svampe – rabarber – sisho

 

Hvide asparges

Helt rogn – mousseline – mandel

 

Pousain

Grønne asparges – trøffel -brunet smør

 

”koldskål”

Jordbær – lime – hvid chokolade

 

Menu : 595,-

Vinmenu: 595,-

 

Snack:

Østers

 

Hummerbisque

jomfruhummer – kantareller – purløg

 

Tatar

Bøgehatte – ribs – friskost

 

Andebryst

Foie gras – kål – morkel

 

Rabarber

Yuzu – hvidchokolade – kærnemælk

Menupris per person 595,-

 

1 servering

3 slags sild

clemmentin/ingefær sild

Grønkarrysild

 

2 servering

Røget torsk

Æg og rejer

Fiskefilet med kimchi remo

 

3 servering

ribensteg

Confiteret andelår

Rødkål med ingefær

Svesker og æbler

 

4 servering

Ris a’la mande

 

Tilvalg: 75,- pr tilvalg pr pers til hele bordet

Tarteletter med høns og svampe

Lun leverpostej med rødbeder

Medister med surt og sennep

Blodpølse med æblekompot

3 slags oste

Menupris: 2500,- inkl vin menu

Velkomst:

Sprøde snacks til nytårstalen

Champagne

Snacks:

Østers

Sesam – hvid punzu 

Helt rogn

Blinis – crème fraise

Menu:

Hummerbisque

Jomfruhummer – æble – ingefær

Røget torsk

Rødbede – wasabi – pærer

Foie gras terrine

Sauterne. calvados – brød

Tornedos roisinnie

Trøffel – skinke – butter

Tornedos roissini

Trøffel – skinke – butterdej

Ost

3 slags – sødt – sprødt

Chokolade

Brombær – blomme eddike – fløde

Kl. 00:

Kransekage og bobler