Bjørnekælderen

Hjem

Vin

Bjørnens Påskefrokost​

 

 

1 servering:

Sild marineret med rabarbar, yuzu og kørvel

Rød karrysild med tomatrelish og koriander

 

2 servering:

Gravad torsk med  æggesalat og wasabi

Fiskefilet med kimchiremo, lime og karse

Hvide asparges med rejer, yuzu/brunet smør-hollandaise og purløg

 

3 servering

Grillet lam glaseret i umeblomme og persille

Stegt unghane med rabarber bbq

Grønne asparges, karotter, forårsløg og nye kartofler smørdampet med løvstikke og hønsesauce med rabarber og langpeber

 

4 servering

Rabarber- smulder kage med yuzu, med fed creme Fraiche

 

 

675,-

 

Booking minimum 4 personer.

Skal bestilles to hverdage før bookingen.

Man velkommen til at ringe og spørge men det skal også noteres i bookingen.

Ankomst tid 12-14 hvis andet ikke aftalt.